| Şarkı Sözleri (Lyrics) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
y@sin admin
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 33 Nerden : yeni zellanda İş/Hobiler : ((((bed))) Lakap : kezman Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Şarkı Sözleri (Lyrics) Ptsi Haz. 09, 2008 3:26 pm | |
| Yerli Yabancı Şarkı Sözleri | |
|
| |
SineM süper üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 33 Nerden : accık cehennem den İş/Hobiler : cnsunun derdini dinlemek çok büyük bi işş =) Lakap : deniz lokumu ((btuuu!)) Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 11:23 am | |
| Sevmek lazım, hemen başlayalım Kaybedecek daha neyimiz var Aşk için ne gerekiyorsa hepsi bende var
Nefes bile almadan seviyorum seni
Sarmaşıklar gibi sardın kalbimi Değiştirdin kanımı koydun zehrını İ–rümcek gibi ördün zihnimi Düşündükçe daha çok isterim seni
Nefes bile almadan seviyorum seni İçimde dolaşan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Sadece senin için yaşıyorum Nefes bile almadan seviyorum seni REDD- NEFES | |
|
| |
SineM süper üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 33 Nerden : accık cehennem den İş/Hobiler : cnsunun derdini dinlemek çok büyük bi işş =) Lakap : deniz lokumu ((btuuu!)) Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 11:25 am | |
| Dün Gece baska dudakLar öptüm ben DudakLarım kanadı KaLBim Acıdı Dün gece baska birinin tenine Dokundu eLLerim eLLerim acıdı Dün gece baska renkte cift göz baktı gözLerime GözLerim ağLadı
ELLerim yanarken DudakLarım kanarken Bir tek sendin akLımdan cıkmaya mutLuLuk İçim kan ağLarken Ruhum seni arıyorken KoLLarımda baskasıyLa seni unutmak için Seni unutmak için,seni unutmak için
GidenLerin Ardından hep ağLanır mı DerLer….
Dün Gece…. …..
GidenLerin Ardından Hep ağLanır mı derLer… Oysa seni ardından kaLan o güzeL sözLer Seni Cok Sevmiştim…..
ELLerim yanaeken DudakLarım kanaken Bir tek sendin akLımdan cıkmayan mutLuLuk İçim kan ağLarken Ruhum Seni arıyorKen KoLLarımda baskasıyLa seni unutmak içim Seni unutmak için,seni unutmak için… DÖRTXDÖRT -DÜN GECE | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 2:49 pm | |
| Belki de o son gece konuşmalıydım seninle Şimdi düşününce aptallık etmişim Kalıp senin yanında uzanıp koynuna Yarım kalan o şarabı içmeliydim
Belki de o son gece sevişmeliydim seninle Şimdi düşününce kendimde değilmişim Kalıp senin yanında uzanıp koynuna Yarım kalan o şarabı içmeliydim
Bak yine bir yıldız kayıyor... KREŞ - YARIM KALAN ŞARAP | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 2:54 pm | |
| Herşeyi silip atmak yok saymak unutmak var İntikam çok sinsice aşkın kucağında saklanır yakar İçimdeki kötü fısıldar 'Acıt acıtabildiğin kadar kanar'
Önce fikrin düşer Boğar gecemi sorulara Hiç mi gelmez içinden huzur Ne gerek var bu kavgalara Affetmek aşkın içinde var
Gururun gardını kollar Gururum delik deşik sana Ben insan değilmişim Hiç mutlu edemezmişim seni
Zamansız gidermişim yarım bırakırmışım Sonları hiç sevmezmişim asla yetinmezmişim Ama ben çok Çok aşığım sana... FERİDUN DÜZAĞAÇ -ÇOK AŞIK | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 2:55 pm | |
| Neden yalnızlık mı yoksa nedensizlik mi bilmem Sorun bende mi yoksa çevremde mi kimim ben Ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime Bulamıyorum seni Bulamıyorum seni Gökkuşağının altında beni bekleyen umutlar O da olmasa zaten ben niye yaşarım ki dostlar Ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime Bulamıyorum seni Bulamıyorum seni Sensiz olmuyor renksiz çekilmiyor umutsuz olmuyor yeni gün doğmuyor...
Bu düş ne zaman biter Sensizlik beni uzağa iter Gerçeklerde olmasan da seni bulmaya değer TNK-SENSİZ OLMUYOR | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 2:58 pm | |
| somewhere in between here and the window pane life is gray I stay hoping things will change
it's been weeks since I've seen the sun and we become colder in the valley nothing is real to me
everyone is gone said they couldn't stand to think how the lonely keep the lovely fades away
in the confidence of friends I don't think I'll be well again TERMİNAL -HOW THE LONELY KEEP THE LOVELY | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 2:59 pm | |
| Boşver beni Mühim değilim Bu O'nun hikayesi Çok beyazdı, kir tutardı Ömrü kelebek kadardı Mektupları şişedeyken Bir de bakmış deniz yokmuş Tek başına dans ederken Mutsuzluktan sarhoşmuş Daha 17'ymiş. Oyundan kalkmak isterken Kağıtlar dağıtılmış Bu hava boşluğunda Artık her şey satılıkmış Trafikte akmayan Hep onun seridiyken Söylediği son şarkı Elveda Zalim Dünyaymış Daha 17'miş TEOMAN -17 | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 3:02 pm | |
| Ben hep sana gelirim Beni anlasın diye tenin Bırakırım kamaşsın yaşamdan gözlerim Tenini avuçlarım zaten severim Gelmesen de sevmesen de beni
Tutsan ellerimden Geçmişi unutamam ki Öpsem gözlerinden yaşları kurutamam ki Damağım çöle dönmüş Oyuncağını geri ver içimdeki çocuğa
Hiç kimse bilmez Hiç kimse sevmez Şimdi sen de yoksun yanımda
Hiç kimse duymaz Hiç kimse sormaz Şimdi sen de yoksun yanımda TEOMAN -HİÇ KİMSE BİLMEZ | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 3:08 pm | |
| Bana sorma, Yalanı içime sokma Bana sorma, Gerçeği yüzüme vurma
Kendi dünyanı kendine sakla Rahat bırak beni, Ben fazlayım bana
Bana sorma
Ne olur öpme dudaklarımı Zaten zor nefes alıyorum Yeter kalk üstümden Işığı göremiyorom Soğukmuyum, sıcakmıyım bilemiyorum...
Bana sorma, Göremiyorum Bana sorma Bilemiyorum
Sanırım sizin oynadığınız oyunu Ben artık oynamıyorum!
Bana sorma Bana sorma... ANİMA-BANA SORMA | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 3:12 pm | |
| Tortusu kaldı bende açtığın yaraların Anladımki başka tende gülüyor dudakların Bir an gelir ben olurumda bir sen olamam Yitiririm benliğimi Yine de seni unutamam
Öyle bir aşk ki Ömre bedel Canımı acıtıyor Öyle bir aşk ki Ne yapsam da arınamam günahlarımdan ŞAPKA-ÖYLE BİR AŞK Kİ | |
|
| |
SineM süper üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri (Lyrics) Perş. Haz. 12, 2008 3:15 pm | |
| Kendisi bir garip melek Ardına düşmeniz gerek
Öyle bir an gelir melek Farkına varmanız gerek Öyle bir an gider melek Farkına varmanız gerek
Aldırmazsan aldırma Ama kendini kırman gerek Kırmazsan kırma O zaman sana anlatmam gerek
Kendisi bir garip melek Ardına düşmeniz gerek
Aldırmazsan aldırma Ama kendini kırman gerek Kırmazsan kırma O zaman sana anlatmam gerek Senden daha melek DUMAN-MELEK | |
|
| |
| Şarkı Sözleri (Lyrics) | |
|